Το εργαστήριο μας

Το εργαστήριο μας αποτελείτε απο ένα δύχωρο χώρο, στον οποίο κάποιος θα μπορούσε να συναντίσει μήχανιματα κατασκευής κοσμημάτων όπως και πάγκους εργασίας.

Ο χώρος αυτός υλοποιήθηκε απο το κύριο μέλος μας, τον Συμεών Ανδρέογλου το 1992. Ο Συμεών είναι ο τεχνίτης του εργαστηρίου όπου με αγάπη και μεράκι δημιουργεί καθημερινά τα κοσμήματα του, θα έλεγε κανείς ότι τα χρόνια εμπειρίας του τον κατατάσσουν στην στήλη με τους καλύτερους τεχνίτες αργυροχρυσοχοείας της Θεσσαλονίκης αλλά και όχι μόνο. Βάση των δικό του λεγομένων το μυστικό για την επιτυχία είναι πάντα να ακούς και να μαθαίνεις σαν μέχρι τώρα να μην ήξερες τίποτα.

Η κατασκευή των κοσμημάτων μας ξεκινάει από το “μηδέν” ,δηλαδή από την πρώτη ύλη(π.χ. χρυσό ή ασημένιο μέταλλο),προχωράμε στις κατάλληλες επεξεργασίες(π.χ. πάχος και σχήμα μετάλλου), συνεχίζουμε με τις λεπτομέρειες του αντικειμένου μας(π.χ. νούμερο, πέτρες κλπ.), μετά πάμε στο φινίρισμα του( π.χ. λοτστρέ, ματ κλπ.) και τέλος στην ολοκλήρωση του!!

Στο εργαστήριο μας μπορείτε να βρείτε χειροποίητα κοσμήματα από ασήμι 925° , χρυσό 9 καράτια 375° ,χρυσό 14 καράτια 585° και χρυσό 18 καράτια 750° .

Σε εμάς θα μπορέσεις να δημιουργήσεις αυτό ακριβώς που θέλεις ,επιλέγοντας εσύ τα υλικά και τα χαρακτηριστικά των κοσμημάτων σου, φυσικά με την πλήρη ενημέρωσή σου σε λεπτομέρειες που ίσως δεν γνωρίζεις.

Επικοινώνησε τώρα μαζί μας μέσο e-mail στο  info@kosmimaandreoglou.gr και στείλε μας την φωτογραφία του κοσμήματος που θέλεις να σου φτιάξουμε ,αφήνοντάς μας φυσικά και τα στοιχεία επικοινωνίας σου ,προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σου για κάθε είδους σημαντική διευκρίνηση!!

Έχεις απορία πως μπορείς να κατασκευάσεις το δικό σου κόσμημα;; Μεταφέρσου αμέσως στην κατηγορία ” Φτιάξε το κόσμημα σου” και δημιούργησε το μόνος σου από την αρχή!!

Για εμάς δεν είναι τίποτα ακατόρθωτο, για αυτό μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας και να μάθεις κάθε πληροφορία που χρειάζεσαι!

Το brand μας ΚΟΣΜΗΜΑ ΑΝΔΡΕΟΓΛΟΥ αποτελείται από μία ομάδα γεμάτη αγάπη για αυτό που κάνει.

Είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη μας για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση του.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top